Přestaňte se ptát, jak je možné, že je Vision naživu. A ne, Marvel (zatím) nového Wolverina nehledá


 Komiksové střípky.

Zatímco spousta postav, které zemřely v posledních dvou dílech Avengers, bylo přivedeno k životu, několik se dočkalo (alespoň na čas) definitivní smrti a to včetně Visiona (Paul Bettany). Mnozí lidé se tak ptají, jak je možné, že je v seriálu WandaVision naživu. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA WANDAVISION CHVÁLOU ROZHODNĚ NEŠETŘÍ

Je patrné, že seriál se bude odehrávat v jakémsi iluzorním světě, ale i tak není málo těch, kterým nejde do hlavy to, že je Vision živ a zdráv. Pro ty má Paul vzkaz:

"Věřte v Marvel. Jistíme vás. Všichni se přestaňte tolik snažit přijít tomu na kloub. Připoutejte se a milujte to a dočkáme se pořádné jízdy. Vše bude vysvětleno."

A to počínaje už zítřejškem (15. 1. 2021), kdy budou mít na streamovací službě Disney+ premiéru první dva (podle novinářů skvěle) díly. 

Nový Wolverine?

I když tu určitá naděje byla, tak se Hugh Jackman do role Wolverina zřejmě nevrátí a Marvel (jehož mateřská společnost Disney na něj nedávno získala práva) bude v budoucnu bezpochyby hledat nástupce. Vlastně se už nějakou dobou mluví o tom, že už několik kandidátů má. Je to pravda? Na to má jednoduchou odpověď kreativní šéf Marvelu Kevin Feige a ta zní: "Ne."

Aktuálně tak očividně Marvel nehledá nového Wolverina a asi je to dobře, Hugh se s rolí rozloučil v roce 2017 skvělým filmem Logan: Wolverine, takže je asi na místě ještě nějakou dobu počkat.

Zdroje: TVline, Collider, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat