Představitelka jedné z nejzábavnějších marvelovských postav prozradila, že za velikost své role vděčí Natalie Portman


 Kat Dennings se rozpovídala o svém vztahu k Natalie Portman. 

Darcy Lewis v podání Kat Dennings jsme viděli naposledy v Thor: Temný svět (2013) a spousta fandů postrádala zábavný nádech, který Darcy přinesla do každé scény (kdo by mohl zapomenout na to, jakým způsobem nazývala Mjolnir nebo na to, jak odrovnala Thora). 

Darcy je ale zpět, byla k vidění v páteční čtvrté epizodě WandaVision a vrátila se v plné síle. Nejen, že je z ní doktorka astrofyziky, ale neztratila nic na svém humoru a tak je skvělou zprávu, že podle všeho bude mít důležitou roli i ve zbývajících epizodách WandaVision. 

Stále se ale neví, jestli se vrátí v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022). Ve filmu bude k vidění její nejlepší kamarádka Jane Foster (Natalie Portman), kterou si fandové mohli také naposledy užít v Thor: Temný svět, takže by dávalo smysl, pokud by vrátila i Darcy, což ale není bohužel jisté. Co ale jisté je, že obě herečky spojuje silné přátelství a právě o něm se Kat rozpovídala:

"Protože Natalie a já už jsme [před natáčením prvního Thora] byly přátelé, pamatuji si to naprosto přesně. Vešla jsem do místnosti a jsem velmi stydlivá. Vešla jsem a posadila se a Natalie tam ještě nebyla a všichni byli velmi příjemní. Poté přišla Natalie a sedla si mi na klín, protože jsme kamarádky. I ostatní začali být nakažení naším přátelstvím, jeho čistotou a láskou. Postupem času tak začala být Darcy víc zapojena a já si říkám, 'Jak to, že mě přidávají do více scén?' To je to, co se stalo. Pokud bych měla být upřímná, síla přátelství je důvodem, proč tu dnes sem."

Kat tak věří, že Natalie výrazně pomohla tomu, že Darcy měla v prvních dvou dílech Thor více prostoru a nezbývá než doufat, že Natalie pomůže i tomu, aby byla Darcy v Thor: Love and Thunder.

Zdroj: Keep It! podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat