Black Widow: Rachel Weisz promluvila o roli, kterou ztvární v očekávané komiksovce



Co prozradila?

V dlouho očekávané (a několikrát odložené) sólovce Natashy Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) uvidíme také Rachel Weisz, která podle dostupných materiálů zřejmě ztvární jakousi mateřskou figurku pro Natashu a jednu z dalších Black Widow.

Jméno dané postavy zní Melina Vostokoff, ale jinak o ní nemáme příliš dalších informací. A tak Rachel něco o téhle tajemné ženě prozradila:

"Byla trénována v Red Room. Jsem Widow, vzali mě mým rodičům, když jsem byla malá a předali mě Dreykovkovi, který vede Red Room. Je hybnou silou, která stojí za tréninkem, kterým si procházejí Widows. Myslím, že určitou dobu byl jakousi otcovskou figurkou. Je nesporné, že mi vymyl mozek. Domnívám se, že věří tomu, že to dělá pro dobrou věc, že prospívá světu. Na začátku filmu jsem ruská špionka, která vystupuje jako americká matka. Předstírám, že malá Natasha a malá Yelena jsou mé děti a Alexei je můj manžel. Je to pro Melinu skvělé, protože následuje skok dvacet let dopředu a ona žije na vlastní pěst a je vědkyně. Žije na docela opuštěném místě s prasaty, což je bezva. Nikdy předtím jsem s prasaty nepracovala. Jsou naprosto roztomilá, velká, chlupatá prasata. Tedy, má postava si prochází spoustou zvratů a překvapeními. Nikdy tu není prázdný moment."

Zdá se, že Melině bude věnováno poměrně dost prostoru, což je určitě dobrá věc, protože je Rachel skvělá herečka. Tak snad dostane dost prostoru ukázat svůj herecký talent, ale zapojí se i do akčních scén. 

Dozvíme se to během premiéry 6. 5. 2021, nebo možná později, protože se spekuluje o dalším přesunu premiéry.

Zdroj: Black Widow: The Official Movie Special Book/CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat