Multivesmír sehraje v Marvelovském filmovém universu velkou roli a to už před druhým Doctorem Strangem


 Naznačil to šéf Marvelu. 

Není sporu o tom, že Multivesmír bude důležitým aspektem budoucnosti Marvelovského filmového universa. Z názvu druhé sólovky Doctora Strange, který zní Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022) je jasné, že v tomto filmu sehraje důležitou roli Multivesmír. 

Ale dá se tušit, že takhle důležitá věc nebude součástí jen jednoho filmu. Ostatně, v seriálu WandaVision se zřejmě také něco o Multivesmíru dozvíme, stejně tak na dění ve třetím Spider-Manovi (premiéra 16. 12. 2021) bude mít s největší pravděpodobností Multivesmír dopad a to, že Multivesmír nebude jen záležitostí jednoho filmu je jasné i z vyjádření kreativního šéfa Marvelu Kevina Feigea:

"Název dalšího filmu Doctor Strange zní Doctor Strange in the Multiverse of Madness, takže to je největší náznak toho, že se film přímo zaměří na Multivesmír a šílenství, které se v něm odehrává. Existují tu, tak jak to vždy rádi děláme, různá pojítka a to jak v minulosti, tak také [také s tím, co bude] poté [po druhém Doctoru Strangeovi], o čemž více zjistíte v budoucnu. Ale zdá se jako vhodná volba to, že se Doctor Strange [na Multivesmír] přímo zaměří."

Multivesmír je něčím, co může celým Marvelovským filmovým universem pořádně otřást a změnit jeho chod, tak uvidíme, co s ním má Marvel v plánu. 

Zdroj: RottenTomatoes TV, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat