Marvelovky by nakonec přece jen mohly mít premiéru na streamovací službě



Pokud nebude epidemiologická situace příznivá, takhle možnost tu je.

Marvel se zatím brání tomu, aby uvedl své filmy v premiéře na streamovací službě Disney+ a raději posouvá data uvedení v kinech, ovšem kreativní šéf Marvelu Kevin Feige naznačil, že pokud bude i tento rok situace nepříznivá, tak by se jejich přístup mohl změnit a například Black Widow (premiéra 6. 5. 2021) by přece jen mohla mít premiéru na streamovací službě Disney+:

"Neptejte se mě co se bude dít v tomto světě týden za týdnem, netuším a nechci tipovat. Vše, co v Marvel Studios děláme, je založeno na myšlence, 'Dobře, když všechno půjde skvěle, tohle je to, co uděláme.' A do minulého roku šly věci velmi dobře. A doufám, že se svět vrátí do normálu a my všichni se vrátíme do kin a lidé za malý měsíční poplatek týden za týdnem uvidí to, co přinášíme na Disney+, ale také budou nadšení z toho, že se znovu budou s lidmi scházet v reálném světě a posadí se vedle cizích lidí a užijí si kouzlo stříbrného plátna."

Je očividné, že Marvel se pořád zuby nehty drží kin, ale Feige naznačil, že když nebude situace růžová, tak je Disney+ reálnou možností.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat