Vlhký sen fanoušků se možná splní, Daredevil by se měl objevit ve Spider-Manovi 3


Bylo by to fajn.

Je to jen chvíle, co bylo potvrzeno, že se v komiksovce Spider-Man 3 dočkáme návratu hromady postav z předchozích dvou filmových sérií Spider-Man a už se začalo mluvit o něčem, co je pro mnohé asi nejzajímavější informací. Zřejmě dojde k tomu, po čem se dlouho volá a to, že by se ve třetím Spider-Manovi 3 mohl ukázat také Matt Murdock alias Daredevil (Charlie Cox) ze stejnojmenné marvelovské série, která běžela na Netflixu. 


Mluvilo se o tom, že po událostech na konci Spider-Man: Daleko od domova (2019) bude Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) potřeboval právníka. A nejčastěji padala dvě jména - Jennifer Walters/She-Hulk a právě Matt Murdock/Daredevil. Oba jsou právníci a oba žijí (stejně jako Peter Parker) v New Yorku. 

Navíc, nedávno vypršela smluvní podmínka z dohody s Netflixem, kdy Marvel nemohl používat postavy z Daredevila a dalších sérií ve svých projektech, takže aktuálně začlenění Daredevila do Marvelovského filmového universa už nic nebrání. 

A podle serveru Murphy's Multiverse skutečně Daredevila uvidíme. Není jasné, zda půjde jen o cameo (což zní pravděpodobněji, ostatně prý tomu tak bude i v případě postav z předchozích filmů Spider-Man), ale i kdyby se objevil jen na pár minut, bude to fajn. kromě toho by to mohl být náznak toho, že má Marvel v plánu oživit Daredevila (a jeho sesterské série) na své streamovací službě Disney+.

Premiéra třetího Spider-Mana je naplánována na 16. 12. 2021.

Zdroj: Marvel Studios/Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat