Vetřelec: Jak to vypadá se seriálovou verzí?


Noah Hawley nemá úplně dobré zprávy. 

Vetřelec si sice ve filmovém světě v posledních letech nevede tak, jak se doufalo, ale jde o dostatečně zvučnou značku, aby se v minulosti začalo mluvit o tom, že vznikne seriálová verze. 

V poslední době ale bylo ticho po pěšině a tak se samozřejmě fandové ptají na to, jako se seriálem vypadá. Na to odpověděl potenciální tvůrce seriálu Noah Hawley, který nemá úplně dobré zprávy:

"Nezdá se, že by to byla otázka mé blízké budoucnosti. Myslím, že když Emma (Emma Watts, prezidentka Paramount Pictures, pozn. redakce) přišla [do funkce] a zaměřila se na tuhle značku, chtěla se vydat jiným směrem. Ale víte, život je dlouhý, byli jsme velmi blízko začátku produkce, ale ani to nemusí to nic neznamenat, je to prostě byznys. Musíte vyjet ze startu, aby závod začal, pokud víte, co tím myslím."

Aktuálně to tedy nevypadá, že bychom se v dohledné době měli dočkat seriálu Vetřelec, ale mluví se o tom, že se stále uvažuje o filmech. Otázkou je, jaké plány má se značkou Disney, který koupil Fox a s ním i práva na Vetřelce.

Zdroj: SuperHeroHype, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat