Tohle se puritánům líbit nebude, komiksový Star-Lord ze Strážců Galaxie je bisexuál


 Peter má rád holky i kluky. 

Trvalo to dlouhé desítky a desítky let, než se začaly v komiksech od Marvelu objevovat postavy, které nejsou heterosexuální a stále je jejich velmi málo (což je zvláštní s ohledem na to, že například tým X-Men je bezesporu silně inspirován útlakem homosexuálů v minulých desetiletích), ovšem pomalinku jich přibývá. 

Nově například vyšlo najevo, že Peter Quill alias Star-Lord, tedy výrazný člen Strážců Galaxie, si rád zaskotačí s oběma pohlavími. 

V aktuální komiksové sérii Guardians of the Galaxy se Peter ocitl v alternativní dimenzi, kde skončil na ostrově Morinus. Tam se ho ujal sympatický pár Aradia a Mors a dokonce mu nabídli, aby se k nim připojil během intimností, což Peter dlouho odmítal, protože doufal, že bude mít šanci vrátit se za svou milovanou Gamorou.

Uplynulo ale několik let a Star-Lord pochopil, že to zřejmě nevyjde a nakonec se tak rozhodl, že se stane třetím členem milostného trojúhelníku. A dokonce jsme zjistili, že Aradia otěhotněla, ale zatím nebylo prozrazeno, kdo je otcem, jestli Mors, nebo Peter. To se dozvíme až v dalších dílech komiksu. 

Zdroj: Marvel Comics

Mimochodem, komiksový tvůrce Kris Anka prozradil prozradil, že už v roce 2016 mělo být odhaleno, že je Star-Lord bisexuální a to v komiksu Star-Lord, ale ten se nakonec dočkal jen osmi čísel, takže tvůrci nestačili s touto informací přijít. Nicméně vznikl návrh vzhledu partnera Star-Lorda. Tady je. 


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat