Thor: Love and Thunder - Ve filmu zřejmě uvidíme i nejmocnějšího člena Strážců Galaxie


 Což není překvapením. 

Už delší dobu se mluví o tom, že Thor: Love and Thunder nebude sólovkou, ale takovými "malými Avengers", kdy uvidíme spoustu dalších postav z jiných projektů od Marvelu. Například některé členy Strážců Galaxie. 

A zdá se, že se dočkáme i nejmocnějšího z nich. Řeč je o Mantis (Pom Klementieff). Teď jste se možná zarazili a ťukáte si na čelo, když jsem ji označil za nejmocnější členku, ale je to tak. Byla to právě ona, kdo díky svým schopnostem dokázal téměř uzemnit Thanose (Josh Brolin). 

Bohužel, filmy zatím neukázaly plný potenciál Mantis (v komiksu je také výtečná bojovnice), ale i tak předvedly, že je silou, se kterou se musí počítat. Přece jen, uspat živoucí planetu Ego (Kurt Russell) a paralyzovat Thanose, to není jen tak. 

To, že ve čtvrtém Thorovi Mantis uvidíme zatím nebylo oficiálně potvrzeno, ale s ohledem na to, že víme, že se ve filmu ukáže několik jejich spolubojovníků z týmu Strážci Galaxie a na to, že je Pom aktuálně v Sydney, kde se film natáčí, je více méně jasné, že se jí dočkáme. 

Premiéra Thor: Love & Thunder je naplánována na 5. 5. 2022.


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat