Režisérka Wonder Woman vysvětlila, proč se nikdy nedonutila podívat na Justice League


 Patty Jenkins popsala důvody, proč film neviděla.

Nedílnou součástí Justice League (2017) byla také Wonder Woman (Gal Gadot), jejíž sólovky režíruje Patty Jenkins a právě tahle režisérka se přiznala k tomu, že se nikdy nedokopala k tomu, aby se na Justice League podívala. Proč? To vysvětlila následovně:

"... také si myslím, že tahle verze byla v rozporu s mým prvním filmem a to v mnoha ohledech a také s filmem, na kterém se aktuálně pracuje. Takže, co uděláte? Reagovala jsem ve stylu... musíte to hrát na obě strany, abyste to fungovalo. Jediná věc, kterou jsem udělala a to, co se vždy snažím dělat je... věděla jsem, že Zack dělá Justice League a věděla jsem, jak to [s Wonder Woman] více méně dopadne. Takže jsem se vždy snažila... no, nezměnila jsem její kostým, protože jsem nikdy nechtěla... nikdy jsem nechtěla být v rozporu s jeho filmem. Ale současně musím točit své vlastní filmy a on mě v tom velmi podporoval. A myslím si, že Justice League vytyčila hranice. Snažili se změnit jednu věc na jinou. A pak to dopadlo následovně, 'Nepoznávám půlku těchto postav, nejsem si jistý, co se děje."

To samozřejmě nemusí platit pro sestřih Justice League od Zacka Snydera, ale nezdá se, že by výrazná změna postav byla vinou jen Joss Whedona, kterého fandové tak rádi kritizují, on nebyl primárním tvůrcem scénáře. Uvidíme, jak bude Jenkins spokojena se Snyderovým sestřihem, který bude k vidění příští rok na HBO Max. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ RECENZE SI WONDER WOMAN 1984 NEMŮŽOU VYNACHVÁLIT

Ještě letos a to 25. 12. bude mít ale premiéru Wonder Woman 1984 a to jak v kinech, tak na streamovací službě HBO Max. A podle všeho se opravdu povedla.

Zdroj: CinemaBlend, Warner Bros./DC Universe (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat