Marvel prý chystá adaptaci alternativní verze Kapitána Ameriky Nomáda. A Justice League nebude mít potitulkovou scénu


Komiksové střípky.

Jak asi víte, tak Steve Rogers nebyl pouze Kapitánem Amerikou, ale v průběhu let vystřídal různé identity a jednou z nich byl i Nomád. Vlastně se spekulovalo o tom, že by se jím mohl stát i v Avengers: Infinity War (2018), ale k tomu nedošlo. Ovšem, nyní se objevily zprávy, že Marvel chystá adaptaci téhle postavy, byť zatím není jasné, jestli půjde o film, nebo seriál. 

Nepředpokládá se, že by Nomáda ztvárnil Chris Evans, ale s největší pravděpodobností to bude někdo jiný. V komiksu přezdívku Nomád používalo více postav, takže je v podstatě jisté, že Nomádem v Marvelovském filmovém universu nebude Steve Rogers. Nejznámějším Nomádem (po Stevu Rogersovi) byl Jack Monroe, tak se možná dočkáme jeho, ale nebylo by překvapením, pokud by Marvel udělal Nomádem někoho jiného, kdo v komiksech tenhle kostým nepoužíval. Jak to bude, to ukáže až čas. 

Tentokrát bez potitulkové scény

Je dobrým zvykem, že komiksové filmy mají potitulkovou scénu, případně scény, ale jak se zdá, Zack Snyder, který aktuálně pracuje na svém sestřihu Justice League, tuhle tradici nedodrží. Během odpovídání na dotazy fanoušků upozornil, že jeho verze Justice League nebude mít žádnou potitulkovou scénu. To je špatná zpráva, ta dobrá je, že je 75 % trikových efektů hotovo a premiéra se odehraje v prvním čtvrtletí příštího roku.

Zdroj: Murphy's Multiverse, Vero/The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat