Eternals: Zatím nejdetailnější popis hlavních postav velkolepé marvelovky


Co očekávat?

Velkolepá marvelovka Eternals (premiéra 4. 11. 2021) nabídne velké množství hlavních postav a právě popis ústředních hrdinů se aktuálně objevil online. Co od nich tedy můžeme očekávat?

Ikaris (Richard Madden) je na taktiku orientovaný vůdce a nejmocnější z Eternals. Je hrdý na to, že dohlíží na bezpečí ostatních Eternals. Morální, milý a charismatický, Ikarus má neuvěřitelnou sílu, dokáže létat a má schopnost vystřelovat paprsky silné kosmické energie z jeho očí. Když se po staletích vrátili monstrózní Deviants, Ikarus se ujal vedení, aby spojil Eternals a společně zastavili nové nebezpečí.

Ajak (Salma Hayek) je duchovním vůdcem Eternals. Její moudrost pomáhá týmu od doby, kdy přišel ze své domovské planety, aby chránil lidstvo před Deviants a pomohl lidstvu stát se vyvinutou civilizací, kterou jsou nyní. Ajak neumí jen léčit Eternals a lidi, ale dokáže také komunikovat s Celestiany.

Phastos (Brian Tyree Henry) je nadaným vynálezcem. Dokáže vytvořit cokoliv, co ho jen napadne, pokud má k dispozici dostatek materiálu. Po staletí Phastos postrkával lidstvo směrem k technologickému vývoji, zatímco skrýval svou brilantnost ve stínech.

Makkari (Lauren Ridloff) je nejrychlejší ženou ve vesmíru. Využívá své superrychlosti poháněné kosmickou energií k tomu, aby zkoumala planety pro Eternals a jako jediného hluchého Eternala ji neovlivňuje sonická vlna, která doprovází její běh.

Druig (Barry Keoghan) používá kosmickou energii k tomu, aby kontroloval mysl lidí. Druig se odcizil od ostatních Eternals, protože nesouhlasí s tím, jakým způsobem s lidstvem po staletí komunikují.

Gilgamesh (Dong-seok Ma) - Odměřený a mocný, někdy je těžké odhadnout, zda je přítelem, nebo nepřítelem. Gigamesh je nejsilnější a nejvlídnějším členem týmu. Stal se partnerem Theny poté, co se kvůli událostem z minulosti oddělili od zbytku týmu. Gilgamesh je schopen používat mocný exoskelet tvořený kosmickou energií a je rázným bojovníkem, který se stal legendárním díky svým střetům s Deviants napříč historií.

Thena (Angelina Jolie) - Vášnivá bojovnice, které je nejlépe v bitvě, má schopnost používat kosmickou energii pro vytvoření jakékoliv zbraně, která ji napadne. Je často nevlídná a odtažitá, nicméně i tak si vytvořila nečekané přátelské pouto s Gilgameshem, které přetrvalo staletí. 

Kingo (Kumail Nanjiani) je Eternalem se schopností střílet výboje kosmické energie z jeho rukou. Jak plynula staletí, zalíbila se mu představa slávy. V současnosti je slavnou bollywoodskou hvězdou, která musí opustit svůj život plný bohatství a pozlátka, aby pomohla odrazit hrozbu v podobě Deviants.

Sprite (Lia McHugh) má vzhled dvanáctileté dívky a dokáže vytvářet realistické iluze. Její přátelství se Sersi skrývá velký smutek, protože se k ní lidstvo po staletí chová jako k dítěti. Ale Sprite je mnohem silnější a chytřejší, než vypadá, což se hodí během střetu s Deviants.

Sersi (Gemma Chan) je Eternalem se slabostí pro lidstvo. Sersi má ráda svou práci muzejní kurátorky, zatímco zachraňuje lidstvo před Devianty. Sersi dokáže manipulovat hmotou, změnit vzhled materiálů, kterých se dotkne. Po staletí je zamilovaná do Ikaruse a pomáhá mu rekrutovat další Eternals pro jejich poslední misi.

Který z Eternals vám zatím přijde nejzajímavější?

Zdroj: Redwolf, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat