Cesta do Ameriky 2: Je tu trailer na pokračování milované komedie. A zdá se, že by to nemusel být propadák


 Působí to docela zábavně. 

Cesta do Ameriky (1988) patří podle mnohých (včetně mě) k jedněm z nejzábavnějších filmů s Eddiem Murphym. A také šlo o velký finanční úspěch, když projekt za cca 36 milionů dolarů utržil něco kolem 300 milionů dolarů. 

Ovšem, bez ohledu na to, že Cesta do Ameriky zabodovala, se desítky let čekalo na pokračování (mluvilo se také o seriálu, ale ten nikdy nevznikl). To nakonec bude, ale ne v kinech, nabídne ho streamovací služba Amazon Prime Video, která aktuálně uvolnila trailer a světe div se, je zábavnější, než bych čekal. 

V první řadě nutno poznamenat, že čas byl k hercům ve většině případů milosrdný a vypadají pořád k světu a dobrou zprávou je, že jim stále nechybí humor. 

Samozřejmě se dočkáme hromady odkazů na první film a sází se logicky na podobný styl humoru a většina případů to pobaví až překvapivě dobře. Vrcholem traileru je klasické "rýpání v holičství", ale je tu pár dalších povedených momentů. 

Nakonec by to mohlo dopadnout lépe, než většina pokračování kultovních komedií. Jestli ano, nebo ne, to se zájemci dozví za pár měsíců a to 5. 3. 2021.

 

Zdroj: Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat