Batman: Režisér prý tlačil Roberta Pattinsona na hranici jeho sil


 Tvrdí to noviny The Sun.

Nebudeme si nic nalhávat, noviny The Sun jsou bulvární, ale to neznamená, že nepřinášejí i pravdivé informace. A možná tak bude něco na jejich tvrzení, že na natáčení Batmana nevládne zrovna ideální atmosféra a podle některých členů štábů režisér Matt Reevese tlačí herce Roberta Pattinsona na pokraj jeho sil:

"[Robert Pattinson] je tlačen na pokraj svých sil 'kontrolou posedlým' režisérem Mattem Reevesem, což mi řekli lidé na natáčení. Lidé z oboru mi prozradili, že režisér Matt Reevese nutil Roberta k více než 50 záběrům v robustním [kostýmu] Batmana. Natáčení je drsným procesem, speciálně pak pro Roberta s tím, že Matt je velký perfekcionalista. Trvá na tom, aby se scény natáčely znovu a znovu a zaměřuje se i na ten nejmenší detail. Někdy se zdá, že prostě neví, kdy skončit."

Na jednu stranu je dobře, že je Reeves někým, kdo se soustředí i na maličkosti, na druhou stranu to může být pro herce a štáb tak náročné, že už to prostě jednoduše nezvládnou a vznikne spor mezi nimi a režisérem. Což už se v minulosti odehrálo několikrát. 

Tak snad natáčení Batmana dopadne dobře, datum premiéry je stanoveno na 3. 3. 2022.

 

Zdroj: The Sun, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat