Wonder Woman 1984 bude k vidění současně v kinech i na streamovací službě, Marvel nic podobného s Black Widow neplánuje


Dvě společnosti, dva přístupy.

Dvě sólovky ženských superhrdinek, dva komiksoví rivalové, dva různé přístupy. Řeč je o filmu Wonder Woman 1984 od DC a Black Widow od Marvelu. V obou případech se spekulovalo o tom, že s ohledem na nepříznivou situaci ohledně covid-19 by nakonec mohly oba filmy zamířit rovnou na streamovací služby, jinak řečeno Wonder Woman na HBO Max (DC i HBO patří společnosti Warner Bros.) a Black Widow na Disney+.

Ostatně, na Disney+ měla premiéru Mulan (2020) a přestože se za její zhlédnutí muselo zaplatit "nekřesťasnských" skoro 30 dolarů, byla velmi úspěšná. Nicméně, zatím se zdá, že Disney a Marvel dál počítají s tím, že Black Widow bude mít premiéru v kinech, ovšem Warner Bros. a DC mají jiný plán. 

Wonder Woman 1984 bude mít premiéru jak v kinech, tak na HBO Max a to 25. 12. 2020, ale v případě Black Widow se viceprezidentka Marvel Studios Victoria Alonso nechala slyšet, že prostě zážitek v kině je jiný, než to, co můžete zažít v obývacím pokoji a ano, na tom něco bude. Ani domácí kino za dvě stě tisíc prostě sál nenahradí. 

Aktuálně tak dál platí, že Black Widow bude mít premiéru v kině a to 6. 5. 2021.



Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat