Útěk z vězení: Wentworth Miller se vrátit nechce, nemá zájem dál hrát role heterosexuálů


 Sympatický herec už nemá zájem ztvárňovat heterosexuální postavy.

Aktuálně je trend takový, že role se obsazují nejen s ohledem na talent, ale také tak, aby například animované postavy namlouvali herci stejného etnika, transsexuální a homosexuální role pak zase hráli herci, kteří patří do LGBTQ+ komunity.

Často totiž dochází k tomu, že když má heterosexuální herec ztvárnil gay postavu, vyvolá to určitou nespokojenost. Ovšem, herec Wentworth Miller, který se nejvíce proslavil seriálem Útěk z vězení, na to jde z opačného konce. 

Prozradil, že v případných dalších dílech seriálu, který byl v roce 2017 vzkříšen, on hrát nebude a to proto, že nechce dál ztvárňovat heterosexuální role (v minulosti se přihlásit k homosexuální orientaci). Miller to označil za své oficiální rozhodnutí, ale v žádném případě seriál nehaní, rozhodnutí je spíše osobního charakteru, kdy nechce dál hrát postavy, které mu nejsou svou orientací a příběhem blízké. 

Nicméně, i když se chvíli mluvilo o tom, že by seriál měl pokračovat, bylo nakonec oznámeno, že se s tím dál nepočítá. Nebo ne v dohledné budoucnosti, takže Wentworthova (ne)účast není až takovým překvapením s ohledem na to, že se z vězení minimálně pár let stejně utíkat nebude.

Zdroj: Instagram, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat