The Last of Us: Seriálová verze videoherního hitu dostane celou řadu, dohlédne na ni tvůrce Černobylu



Vypadá to nadějně.

V minulosti bylo oznámeno, že HBO hodlá nabídnout seriálovou verzi hry The Last of Us, ovšem to automaticky neznamená, že dojde na její realizaci. Operovalo se s klasickým postupem, kdy vznikne pilotní epizoda a šéfové stanice se pak na jejím základě rozhodnou, zda pustí seriál na obrazovky, nebo ne. 

Tentokrát platí první možnost, aktuálně bylo oznámeno, že The Last of Us dostane celou řadu. Což není tak velkým překvapením s ohledem na to, jak kvalitní tvůrci za seriálem stojí. Síly spojil tvůrce, scenárista a producent vynikající podívané Černobyl Craig Mazin, Neil Druckmann, což je scenárista a kreativní ředitel herní předlohy a k nim se přidali Carolyn Strauss (producentka Černobylu) a Evan Wells (šéf videoherního studia Naughty Dog, pod které The Last of Us spadá), Carol a Evan budou produkovat.

Cílem tvůrců je nabídnout seriál, který ocení jak fandové her, tak nováčci, kteří s předlouhou nemají zkušenosti. 

Podle všeho se první řada bude věnovat jen a pouze příběhu z první hry, ale je tu údajně možnost, že bude zfilmován i druhý díl. Jinak řečeno, pokud bude první řada úspěšná, tak můžeme očekávat, že vzniknou další řady, neplánuje se uzavřená minisérie.

Zatím bohužel není známo, kdy bude mít seriál premiéru.

Zdroj: THR, Naughty Dog/Sony Entertainment (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat