Marvel údajně hodlá dávat přednost seriálům před filmy

 


Což v současné chvíli asi není překvapením.

Marvelovské filmové universum zahrnuje jak filmy, tak seriály, ale zatím se nejvíce pozornosti ze strany Marvelu soustředilo právě na filmy, což není překvapením s ohledem na to, že některé z nich patří k nejvýdělečnějším projektům vůbec. 

Ovšem, objevily se zprávy, že aktuálně chce Disney (vlastník Marvelu) soustředit pozornost hlavně na marvelovské seriály pro streamovací službu Disney+. A ani to není překvapením s ohledem na to, že situace v kinech není zrovna ideální. 

Kromě toho, Disney slaví velké úspěch se sérií The Mandalorian, která je nabízena právě skrze Disney+ a není tak divu, že společnost vidí v seriálech velký potenciál a to ještě ani žádný marvelovský nevyšel (původně měl mít Falcon & Winter Soldier premiéru v srpnu tohoto roku, ale nakonec se dočkáme až příští rok). 

Nicméně, neznamená to, že filmy budou hrát druhé housle, stále budou mít důležitou roli, ovšem aktuálně se podle některých zdrojů bude Marvel soustředit hlavně na seriály. Tak snad budou tak zábavné, jako filmy.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat