Představitel slizouna z filmů Harry Potter je rád, že už ho lidé příliš nepoznávají


O kom je řeč?

Filmy Harry Potter jsou i dnes stále kultovní a není tak divu, že herce, kteří si v nich zahráli, lidé i po letech poznávají. A někteří jsou za to rádi, zatímco jiní ne. To druhé platí pro Harryho Mellinga, který nezapomenutelným způsobem ztvárnil nesnesitelného bratránka Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) Dudleyho. Ten popsal dobu, kdy ho lidé přestali poznávat:

"Myslím, že když k tomu začalo docházet, bylo to nevědomé. V době, kdy mi bylo 18 let jsem chodil na školu zaměřenou na dramatická umění a tehdy jsem zhubl a nebyl to vysloveně můj záměr, prostě se to stalo. Od doby umělecké školy jsem toho udělal dost, hodně jsem se věnoval divadlu. Myslím si, že jedním z požehání v dané etapě mého života byla skutečnost, že mě [lidé] nepoznávali. Byl jsem součástí těchto filmů, ale také jsem měl dojem, že mám příležitost pro nový start, což si myslím, že je fajn."

Změna vizáže mu tak pomohla k tomu, že ho neustále někdo nezastavuje na ulici a nechce podpis, což mu očividně vyhovuje. Je zřejmé, že nehraje proto, aby byl známý, ale hraje proto, že herectví miluje a to není něco, co o sobě může prohlásit každý v umělecké branži.

Zdroj: People, Warner Bros. (fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat