Marvel údajně oslovil Hugha Jackmana, aby se vrátil jako Wolverine


 Zní to dobře, ale potvrzeno to zatím nebylo. 

Hugh Jackman se sice role Wolverina vzdal, ale v minulosti se nechal slyšet, že pokud by se mohl postavit po bok Avengers, návrat by zvážil. A jak víme, to není vyloučeno, protože práva na Wolverina (a další postavy a týmy) získala společnost Disney (která vlastní i Marvel) a tím pádem je teoreticky možné, aby se Wolverine v blízké budoucnosti stal součástí Marvelovského universa. Nicméně, Hugh se později vyjádřil v tom smyslu, že pro něj "tahle loď už odplula". 

Šušká se tak o tom, že Marvel bude hledat nového představitele Wolverina, nicméně, teď se objevily (zatím nepotvrzené) zprávy, že byl osloven Hugh Jackman, aby ještě zvážil návrat. Ostatně, Hugh je údajně na seznamu herců, o jejichž návrat stojí marvelovský kreativní šéf Kevin Feige, takže by nebylo překvapením, pokud by se Marvel snažil Hugha přesvědčit.

Je otázkou, zda by to mělo být kvůli cameu (spekuluje se o tom, že díky tomu, že bude představen multivesmír by se Wolverine mohl na moment mihnout na stříbrném plátně, jako pomrknutí na fanoušky), ale je možné, že by Kevin rád viděl v hrané verzi Hulk vs Wolverine, o které se také často mluví (ale opět je nutné zmínit, že zatím nebyla potvrzena). 

To, jestli se australský sympaťák do své ikonické role vrátí, ukáže až čas, ale bylo by to fajn, co říkáte?

Zdroj: CosmicBook, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat