Komiksový masakr, Marvel zrušil Hvězdné války, Spider-Mana i Morbiuse


Marvel se pustil do rušení.

Marvel samozřejmě boduje ve filmové a televizní branži, ale netřeba připomínat, že je to také velký hráč v komiksové branži. A právě tam se teď odehrálo pár nepříjemných věcí, Marvel se rozhodl zrušit několik sérii, které se ještě ani nedostaly do prodeje. 

Jmenovitě jde o Star Wars: The Rise of Skywalker - The Official Movie Adaptation, tedy komiksové rozšíření filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). Tím pádem půjde o první film, který nebude mít komiksovou verzi. 

Dalším zrušeným komiksem je minisérie Spider-Man: Daily Bugle, která se měla zaměřit na pracovníky novin Daily Bugle, jejichž šéf J. Johan Jameson se snaží Spider-Mana zničit, aniž by věděl, že Peter Parker, který pro noviny fotí, je Spider-Manem.

Do prodeje se nedostanou ani komiks Morbius: Bond by Blood o antihrdinovi z universa Spider-Man, který po aplikaci experimentálního léku získal podobné schopnosti (a touhu po krvi) jako upíři. A stopku dostal i komiks Dark Agnes na motivy díla Robert E. Howarda (Barbar Conan) o pirátské královně. 

Hlavním důvodem pro rušení je podle všeho pandemie covid-19, která dopadla i na komiksovou branži. 

Zdroj: CBR, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat