Marvel potvrdil, že Thanos je posledním členem národa Eternals


 Zajímavé. 

Příští rok se dočkáme velkolepé marvelovky Eternals (premiéra 4. 11. 2021). Jak asi víte, Eternals jsou národem mocných bytostí, které vytvořili mimozemští Celestiané, aby chránili Zemi. Možná by vás tak na první pohled nenapadlo, že mezi Eternals patří i Thanos (Josh Brolin), ve filmech Avengers nám bylo naznačeno, že jeho původ je trošku jiný, ale na interaktivní výstavě Avengers S.T.A.T.I.O.N. se objevila následující informace:

"O Thanosovi se říká, že pochází z největšího měsíce Saturnu Titanu... Nicméně se mluví o tom, že Thanos je posledním členem starověké a velmi vyspělé rasy známé napříč vesmírem jako Eternals."

Což může být pro fandy filmů překvapením, ale pro znalce komiksů asi ne, protože v nich je uvedeno, že Thanos je potomkem dvou členů národa Eternals a dokonce je příbuzný s jednou postavou, kterou uvidíme ve filmu Eternals a to Thenou (Angelina Jolie). 

Je tak možné (s ohledem na to, že se Eternals budou odehrávat v několika historických etapách), že bychom se mohli dočkat i Thanose, případně odkazu na něj. 

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat