Loki: Proč se věří tomu, že v seriálu uvidíme neohroženou bojovnici z filmů Thor?


 Dočkáme se Lady Sif?

Lady Sif (Jaimie Alexander) jsme viděli v prvních dvou dílech Thora, ale ve třetím jsme se jí kvůli tomu, že Jaimie pracovala na seriálu Blindspot, nedočkali a zatím nejsou zprávy, že by měla být součástí Thor: Love & Thunder (premiéra 10. 2. 2022).

Ovšem, teď se začalo mluvit o tom, že bychom se jejího návratu mohli dočkat v seriálu Loki, který by příští rok měla nabídnout streamovací služba Disney+. 

Očekávatelně zatím chybí oficiální potvrzení a jde o spekulaci, která je založena na tom, že aktuálně herečka zveřejnila fotografii, ve které oznámila, že je na cestě do Atlanty. A který seriál se aktuálně v tomto městě natáčí? Ano, Loki. 

Samozřejmě to není nezpochybnitelný důkaz, ale aktuálně je cestování velmi omezené, takže těžko věřit tomu, že by herečka necestovala do Atlanty kvůli něčemu důležitému. 

Mimochodem, mluvilo se o tom, že by Sif měla mít vlastní seriál, ale zatím o tom nemáme další informace, ovšem Jaimie naznačila, že by se do role asgardské válečnice měla vrátit a když to není ve vlastní sérii, dávalo by smysl, pokud by to bylo v seriálu Loki, ostatně Sif se Lokim dobře zná. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat