Spojuje Sony spider-manovské filmy? Ve třetím Spider-Manovi asi uvidíme záporáka z Amazing Spider-Man 2


Jamie Foxx jedná o návratu.

Série filmů Amazing Spider-Man nebyla úplně tím, co si spousta fandů představovala a tak asi některé diváky příliš netrápilo, že skončila v roce 2014 druhým dílem. V něm se jako záporák Electro objevil Jamie Foxx a nyní vyšlo najevo, že jedná o návratu v téhle roli ve filmu Spider-Man 3.

Což je překvapením, protože Amazing Spider-Man a Spider-Man s Tomem Hollandem nejsou oficiálně součástí stejného universa, takže je nečekané, že by se měl vrátit Jamie Foxx, nicméně je tu několik možností, jak se s tím vypořádat. 

Je možné, že se vsadí na multivesmír, tím pádem by Electro existoval v alternativním universu, případně sice Electra ztvární stejný herec, ale půjde o reboot tohoto padoucha. 

A kromě toho, k něčemu podobnému nedošlo poprvé, ve filmu Spider-Man: Daleko od domova (2018) se vrátil J.K. Simons jako J.J. Jameson a stejnou roli si Simons zahrál ve filmech Spider-Manem s Tobeyem Maguire

Je možné, že Sony a Marvel budují propojené "spider-manovský" multivesmír, kde se mohou objevovat postavy z předchozích filmů Spider-Man a to by rozhodně bylo zajímavé a nabízelo by to hodně prostoru, jak se vyřádit. 

Třetí film Spider-Man by měl mít premiéru 16. 12. 2021.

Zdroj: THR, Sony (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat