Justice League Dark: O čem měl být temnější filmový bratříček Ligy spravedlnosti?


Údajně unikl scénář.

Už roky se mluví o tom, že bychom se měli dočkat filmu o komiksovém týmu známém jako Justice League Dark, který je poskládán z temnějších hrdinů z DC universa. 

Původně na něm pracoval Guillermo del Toro a údajně se scénář k zrušenému filmu dostal k některým lidem a ti se samozřejmě podělili o to, co v něm mělo být k vidění.

Podle očekávání bylo množství pozornosti věnováno Johnu Constantineovi, který opustil superhrdinskou skupinu Shadowpact a rozhodl se založit vlastní tým známý jako Justice League Dark, jehož členy by byli například Démon Etrigan, Swamp Thing, Deadman nebo Zatanna. Tahle skupina by se pak snažila najít knihu života a smrti, aby se nedostala k nesprávným osobám jako jsou například Appleseed, Klarion nebo Floronic Man. 

Právě ti by se snažili knihu získat, což by vedlo ke střetu s Justice League Dark a skončilo by to smrtí několika postav (Swamp Thing, Klarion, Floronic Man a John Constantine). Zbytek týmu Justice League Dark by se pak rozhodl žít normální život, ale v samotném závěru filmu by se ukázalo, že John Constantine podvedl smrt a chce znovu dát dohromady Justice League Dark. 

Podle všeho měl být film silně protknutý mystikou (což není překvapením), ale také měl být hodně drsný a nebylo by překvapením, pokud byl mládeži nepřístupný. 

Aktuálně se dál počítá s tím, že film vznikne (nicméně bude mít odlišné tvůrce) a kromě toho bychom se měli dočkat seriálů některých postav z Justice League Dark, ale konkrétní data premiér zatím neznáme.

Zdroj: Murphy's Multiverse, DC Comics (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat