Spider-Man 3: Ve třetím dobrodružství Pavoučího muže bychom mohli vidět Venoma


 Zatím to ale oficiálně potvrzeno nebylo.

V případě třetího filmu Spider-Man se objevuje čím dál větší množství zpráv, které tvrdí, že se dočkáme postav z různých předchozích projektů se Spider-Manem a nově se začalo mluvit také o tom, že by se mohl zastavit i jeden z nejvýraznějších protivníků Spider-Mana a to samotný Venom. 

SOUVISEJÍCÍ: VE TŘETÍM SPIDER-MANOVI BUDE DĚLAT MENTORA HLAVNÍMU HRDINOVI DOCTOR STRANGE

O tom, že by se tihle dva setkali na plátně (ano, už k tomu došlo, ale bavíme se o aktuálním Marvelovském filmovém universu), se mluví už delší dobu, ale zatím to bylo jen v rovině přání a spekulací. A nové zpráva také zatím nebyla potvrzen ze strany Sony, Disneyho nebo Marvelu, ale podle serveru The Direct je v případě Marvelu i Sony velký zájem o to, aby se ve třetím Spider-Manovi objevil také Venom v podání Toma Hardyho.

Aktuálně prý ještě neprobíhají ani rozhovory a zdá se, že pokud by to mělo vyjít, šlo by spíše jen o malou epizodní roli, ale i to by jistě fanouškům udělalo radost.

Nezbývá než doufat, že to vyjde. Třetí Spider-Man by měl mít premiéru 16. 12. 2021, i když se to upřímně nezdá úplně pravděpodobné.

Zdroj: Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat