Proč si Black Panther musel vylepšit oblek? Protože mu to natřela Black Widow


V Občanské válce mu ukázala slabiny jeho "brnění".

Ve filmu Captain America: Občanská válka (2016) to byla Black Widow (Scarlett Johansson), komu se podařilo zdržet Black Panthera (Chadwick Boseman) a poskytnout tak prostor pro útěk Kapitána Ameriky (Chris Evans) a Winter Soldiera (Sebastian Stan). 

Black Widow použila své paralyzující šipky, které byly natolik efektivní, že je nezastavilo ani Black Pantherovo technicky vyspělé brnění. A právě střet s Black Widow vedl k tomu, že se Black Panther pustil do vylepšování svého "ohozu". To prozradila kniha The Wakanda Files, respektive princezna Wakandy a sestra T'Chally/Black Panthera Shuri:

"Bratr mnohokrát zmínil, že se cítil hloupě poté, co mu střely Black Widow zabránily v tom, aby chytil Rogerse na letišti v Berlíně. Nová nanotechnologie a kinetické vystužení v jeho obleku by měly předejít tomu, aby se to opakovalo."

Bohužel, představitel Black Panthera Chadwick Boseman letos zemřel, takže pokud se někdy Black Panther vrátí, tak už s jiným představitelem (spekuluje se o tom, že by nástupkyní, stejně jako v komiksu, mohla být Shuri). Nicméně, to je pravděpodobně hudba daleké budoucnosti.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat