Narcos: Mexiko - Třetí řada bude, ale bez hlavní hvězdy


Seriál bude mít i nového showrunnera.

Narcos byl parádní seriál a stejně tak jeho "bratříček" Narcos: Mexiko a ano, neměl tak výrazného hlavního "hrdinu", ale Miguel Ángel Félix Gallardo v podání Diega Luny byl také zajímavou postavou. Nebyl tak brutální a na první pohled výrazný jako Pablo, ale i tak šlo o někoho, kdo bez problémů dokázal utáhnout seriál na svých bedrech. 

Ovšem, něco takového v případě třetí řady očekávat nemůžeme. Netflix sice dal seriálu zelenou, ale tentokrát už Diega neuvidíme. Na jednu stranu to není až takový šok s ohledem na to, jak Félix skončil ve druhé řadě, ovšem je stále naživu, takže by se dal do příběhu zakomponovat. Ale k tomu nedojde. 

Třetí řada se bude odehrávat v devadesátých letech minulého století, kdy se drogový byznys stává více globalizovaným a v centru dění bude střet mezi jednotlivými frakcemi rozpadlého impéria, kterému vládl právě Félix. Nicméně, nové kartely mají problém čelit politickým tlakům i násilí a také se objevují noví hráči na drogovém poli.

Třetí řada bude mít také nového showrunnera a to Carla Bernarda, který je spolutvůrcem seriálu. Nahradí Erica Newmana, který ale bude dál na Narcos pracovat jako výkonný producent.

Datum premiéry třetí řady zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Deadline, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat