Marvel našel představitelku první muslimské superhrdinky, která dostane svůj seriál


 Kdo ztvární Ms. Marvel?

Už poměrně dlouho víme, že Marvel nabídne na streamovací službě Disney+ hraný seriál o první muslimské superhrdince, která se dočkala svého sólového komiksu. Řeč je o Kamale Khan alias Ms. Marvel, pro kterou má Marvel velké plány (větší, než jen jeden seriál). 

Zdroj: TIFF 2020

Zatím jsme nicméně netušili, kdo ji ztvární. Teď to ale vyšlo najevo, bude to osmnáctiletá herečka Iman Vellani. Marvel prý chtěl někoho, kdo bude nejen věrný komiksové předloze, ale také neprofláklou tvář, což se povedlo, protože pro Iman půjde o první velkou hollywoodskou produkci.

Ms. Marvel se v komiksu představila v roce 2013 a mezi její talenty patří extrémní elasticita, schopnost měnit tvar těla a zrychlené uzdravování. 

To, že je pro Marvel tahle postava velmi důležitá, ukazuje i fakt, že je jednou z hlavních hrdinek v nedávné videohře The Avengers a v následujících letech bude očividně hrát důležitou roli i v Marvelovském filmovém universu. 

Aktuálně ale není jasné, kdy ji poprvé v hrané podobě uvidíme, datum premiéry seriálu oznámeno nebylo, je ale klidně možné, že se nejdříve objeví v nějakém jiném seriálu nebo filmu.

Zdroj: Deadline, Marvel Comics,

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat