Borat hlásí návrat, dvojka bude mít premiéru příští měsíc, tady je hodně ujetý trailer. Něco vás na něm možná nemile překvapí


 I tak to ale vypadá na zábavu. 

Není to zase tak dlouho, co vyšlo najevo, že se dočkáme druhého filmu Borat. Vlastně jsme se dozvěděli, že už je v podstatě hotov a hledá se distributor. Povedlo se, film nesoucí lehce zapamatovatelný název Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan nabídne už 23. října 2020 společnost Amazon a dnes se objevil také trailer.

Ten samozřejmě nabízí hromadu ujetých momentů, kdy se komik Sacha Baron Cohen nebojí riskovat a dělá si srandu z mnoha věcí a lidí a to někdy docela nechutným způsobem, ale obvykle je to i tak k popukání, protože to odhaluje... jak to jen říct, jednoduchost některých jedinců. 

Trailer rozesměje, ale jsou tam dvě věci, které možná některé lidi zaskočí. Borat už nemá tak silný přízvuk, který pro něj byl tak typický a to, že uvidíme Boratovu dceru bude asi také pro někoho poměrně nepříjemné překvapení. I když dal bych tomu šanci, protože je součástí několika hodně ujetých a úsměvných momentů. 

 

Zdroj: Amazon Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat