Doctor Strange jako mentor pro Spider-Mana? Pavoučí muž ho už nepotřebuje, myslí si tvůrce


 Peter Ramsey si nemyslí, že není nutné, aby měl Peter Parker další "otcovský vzor".

V prvních dvou filmech Spider-Man bylo pravidlem, že měl Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) mentora. V prvním filmu to byl Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.), ve druhém pak Nick Fury (Samuel L. Jackson). Ve třetím to bude Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), což je sympatický nápad, ale ne všichni si myslí, že Peter Parker potřebuje další otcovský vzor. Například spolurežisér oceňované animované podívaná Spider-Man: Paralelní světy (2018) Peter Ramsey poznamenal:

"Doufám, že [v případě Doctora Strange] půjde jen o 'epizodní roli'. Jedna věc, která se mi vždy líbila na starších komiksech bylo to, že byl samotář, vypořádával se s různými věcmi sám, nebylo milován nebo přijímán jako Avengers nebo FF [Fantastická čtyřka]."

Na druhou stranu, spekuluje se o tom, že ve třetím filmu Spider-Man bude důležitý takzvaný multivesmír a tomu dobře rozumí právě Doctor Strange. Pro děj by tak mohl mít důležitou roli. Ale uvidíme, co pro nás tvůrci vymyslí, dozvíme se to snad 16. 12. 2021, pokud se nezmění datum premiéry.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat