Děsivý film Horizont události bude mít pokračování, ale původní režisér s tím nechce mít nic společného


Paul W.S. Anderson se nechce angažovat.

Jedním z nejlepších filmů režiséra Paula W.S. Andersona je sci-fi horor Horizont události z roku 1997. Ten měl atmosféru, která by se dala krájet a působivé herecké obsazení k tomu. Je sice pravda, že finančně propadl (rozpočet byl 60 milionů, tržby pouhých 26 milionů dolarů), ale postupem času si vybudoval silnou fanouškovskou základnu a stal se svým způsobem kultovní. 

A milovníci mrazivé sci-fi se samozřejmě často ptají, zda je možné, že vznikne pokračování. Bude, seriálové, ale režisér filmu Paul W. S. Anderson na něm spolupracovat nechce a nehodlá:

"Nejde o něco, v čem se angažuji. Nemám sebemenší zájem se vrátit do světa Horizontu události. Jsem nesmírně pyšný na film, který jsme natočili. A mám pocit, že speciálně v době, kdy měl film premiéru, nedostalo se mu férového přijetí. Nemyslím si, že byl kriticky nebo komerčně přijat tak, jak by si podle mě zasloužil. A postupem času si vybudoval velmi oddanou fanouškovskou základu a jsem na to opravdu pyšný. A z tohoto důvodu se nechci vracet do stejného světa a všem to zkazí."

Na tom asi něco bude. Ne všechno potřebuje pokračování, reboot, remake nebo něco podobného. Nicméně Horizont události ho dostane, vzniká seriálová verze, ale jak jste asi uhodli, s tou nebude mít Paul W. S. Anderson nic společného, tvůrcem bude Adam Wingard, nicméně se na sérii budou podílet producenti filmu a to Lawrence Gordon and Lloyd Levin. Datum premiéry zatím známo není.

Zdroj: CB, New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat