Vrátí se Robert Downey Jr. jako Iron Man? Jeho odpověď je jasná


 A radost vám neudělá.

V Avengers: Endgame (2019) byl Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) jedním z těch, kteří se obětovali pro záchranu galaxie. Jinak řečeno zemřel. Robertovi skončila smlouva s Marvelem a přestože se proslýchalo například to, že se vrátí (byť jen kvůli hlasové roli) v animovaném seriálu What If...?, tak to se zatím nepotvrdilo. 

Nicméně, všichni víme, že smrt v komiksovém žánru nemusí nic znamenat. Máme tu flashbacky, alternativní dimenze a cestování v čase nebo například klonování, takže pokud by se chtěl Robert Downey Jr. vrátit, tak by klidně mohl a asi není třeba pochybovat o tom, že by ho Marvel zpátky chtěl (bez ohledu na to, že dostával plat v řádech desítek milionů dolarů). 

Ovšem, jak to tak vypadá, Robert nemá v plánu být dál součástí Marvelovského filmového universa:

"Tohle vše je už u konce."

Popřel tak tím i spekulace o tom, že by mohl propůjčit svůj hlas umělé inteligenci, která by pomáhala (zatím neoznámenému) nástupci Iron Mana a také o tom, že by měl mít cameo v Black Widow (premiéra 5. 11. 2020). I když je tu stále šance, že cameo natočil a jeho rozhodnutí platí pro budoucí projekty.

Ovšem, víme, že v minulosti se několikrát stalo, že herci tvrdili, že s určitou rolí skončili, ale později změnili názor.

Zdroj: SmartLess Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat