Ant-Man už nebude "chudý příbuzný" ostatních marvelovek, třetí film bude mnohem větší než ty předchozí


 O epičnost zřejmě nebude nouze.

První dva filmy ze série Ant-Man a Waps byly zábavné, o tom žádná, ale také byly ve srovnání s mnoha jinými marvelovkami "skromnější" a spíše komorní, než aby šlo o velkolepé akční dobrodružství. Jak se ale zdá, to se v případě třetího filmu změní. Režisér Peyton Reed na adresu filmu poznamenal:

"Pracujeme na tom, abychom se vyrovnali s pandemií... máme v rukávu několik opravdu vzrušujících věcí, o žádných ale nemohu nyní mluvit. Tak jak je to u Marvelu běžné! Myslím si, že třetí film Ant-Man bude mnohem větší, rozmáchlejší film, než byly první dva. Bude to mít velmi velmi odlišný vizuální styl. A to je vše, co řeknu."

Je otázkou, zda Ant-Man neztratí nic ze svého kouzla, pokud bude tentokrát bombastičtější podívanou. Je důležité, aby tvůrci nesázeli jen na formu, ale také na obsah, protože by byla škoda, kdyby se v záplavě efektů "ztratil" vývoj postav a další důležité aspekty. 

Jak to nakonec dopadne, to bychom se mohli dozvědět v roce 2022, nicméně je to jen dohad, datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: SiriusXm Radio, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat