Falcon & Winter Soldier: Další pohled na Winter Soldiera a zřejmě uvidíme nástupce organizace svázané s Avengers

 


Které?

V Marvelovském filmovém universu existuje spousta různých důležitých organizací, ale jedna z těch, které mají (v tomto případě spíše platí, že měla) největší vliv, je World Security Council. 

Jedná se o společenství složené z mocných politiků z nejvlivnějších států, jejichž úkolem je dohlížet na celosvětovou bezpečnost a také kontrolovat operace S.H.I.E.L.D.u a tím pádem i Avengers.

World Security Council nám byl představen už v prvních Avengers (2012) a následně sehrál důležitou roli v Captain America: Návrat prvního Avengera (2014).

Nicméně, stále je tu spousta věcí, které o téhle organizaci nevíme a určitě by nebylo od věci odhalit další detaily. 

Zdá se, že se toho dočkáme a to v seriálu Falcon & Winter Soldier, respektive zjistíme detaily o jejím pravděpodobné nástupci a to World Repatriation Council. 

Na fotkách z natáčení seriálu se totiž objevily postavy, které mají na kostýmech loga tohoto uskupení. Sice nevíme, jakou funkci World Repatriation Council sehraje, ale dá se s ohledem na jméno tušit, že jejím primárním cílem bude pomoci lidstvu přizpůsobit se nové světové situaci, která se vznikla v reakci na Infinity War.

Seriál měl mít premiéru v srpnu tohoto roku, ale nakonec se dočkáme až příští rok. Nedávno se znovu rozběhlo natáčení a tak si můžete prohlédnout fotky z placu, na kterých je Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan).

Zdroj: LRM Online, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat