The Boys: Viděli jste aktuální díl krvavého komiksové série? Co říkáte na rýpnutí do Josse Whedona?


Bylo to vtipné, nebo vám to přišlo zbytečné. 

Před pár dny měl premiéru pátý díl druhé série skvělé a drsné komiksové podívané The Boys, kterou nabízí Amazon Prime Video. A pokud seriál nebo komiksovou předlohu znáte, tak víte, že rády a často parodují a rýpají do různých komiksových klišé a postav.

Což platí i pro zmíněnou aktuální epizodu, která nese název We Gotta Go Now. Jednou z dějových linek v tomto dílu bylo i natáčení filmu nazvaného Dawn of the Seven (jasný odkaz na filmy Zacka Snydera) a právě během téhle zápletky si tvůrci seriálu několikrát rýpli do různých filmů, ale asi nejvýraznější byl "kopanec" do režiséra Josse Whedona, kterému někteří diváci nemohou přijít na jméno, protože věří, že zkazil Justice League (2017).

A co o konkrétně šlo? Ve chvíli, kdy Maeve (Dominique McElligott) odešla naštvaná z placu, protože se jí její dialogy vůbec nelíbily (a není divu, byly hrozné) a rázně se zeptala Homelandera (Antony Starr), jak dlouho jí chce mučit, Homelander reagoval prohlášením, že Jossovy úpravy mají opravdu něco do sebe.

Nešlo zrovna o příliš skrytou narážku na to, že podle některých změny, které Joss Whedon provedl u Justice League, byly hřebíčkem do rakve původně ambiciózního filmu.

Co na to říkáte vy? Byl to zábavný rýpanec, nebo to bylo zbytečné? A než se rozmyslíte, tady máte ukázku z dalšího dílu The Boys.

 

Zdroj: Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat