Rychle a zběsile 9: Země už jim je malá, tentokrát se hlavní hrdinové vydají do vesmíru

 


Dalo se to čekat, pozemské zákony fyziky jsou na ně prostě krátké.

Série Rychle a zběsile začala jako podívaná, která sice byla občas vcelku přepálená, ale první díly se držely ještě relativně při zemi/Zemi. Ale novější přírůstky do série se snaží nabízet čím dál víc divočejší scény, které si nelámou hlavu s fyzikálními zákonitostmi. 

Ovšem, nese to s sebou jeden problém (tedy kromě toho, že si vyznavači realističnosti trhají vlasy). Jednou prostě přijde otázka: "A co dál?" Odpověď zní, vydat se do vesmíru. 

Ostatně o tom, že by k tomu mohlo dojít se už delší dobu mluví. A nyní to potvrdila herečka Michelle Rodriguez, která byla zaskočená, že se o tom ví, protože to mělo zůstat tajemstvím. 

Nicméně poznamenala, že ona nebude tou, kdo se vydá ke hvězdám, ovšem jedním dechem dodala, že má radost z toho, že devátý díl poskytne víc prostoru také ženským postavám:

"No dobře, já ne, já ne. Nemám takové štěstí, že bych se vydala do vesmíru, ale získali jsme scenáristku a myslím, že jsme ukázali spoustu lásky k tomuto jednomu [filmu]. Díky Justinu Linovi (režisér, pozn. redakce) jsem byli schopni ve filmu zaměřit o trochu víc pozornosti a lásky k ženským postavám. A já opravdu doufám, že to bude v případě finálního produktu znát."

Je pravda, že součástí série jsou ženské postavy, ale často skutečně jsou často odsunuty na druhou kolej, ale to by se mohlo právě devátým dílem změnit. Jestli ano, to uvidíme 1. 4. 2021.

Zdroj: The Jess Cagle Show, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat