Bude film Thor: Love and Thunder posledním, ve kterém se objeví Chris Hemsworth?


 Co na to herec?

Ve filmu Avengers: Endgame (2019) jsme se rozloučili hned s několika zakládajícími členy týmu Avengers a byť se s některými z nich ještě setkáme (Black Widow čeká na premiéru své sólovky a spekuluje se o tom, že uvidíme camea Kapitána Ameriky nebo Iron Mana v budoucích marvelovských projektech), tak se musíme smířit, že určité hrdiny už prostě vídat nebudeme nebo ve velmi omezeném formátu.

Ale Thor (Chris Hemsworth) mezi nimi naštěstí nebude, jak už delší dobu víme, ten se dočká své čtvrté sólovky nazvané Thor: Love and Thunder (premiéra 10. 2. 2022). Ale co pak? Má Chris Hemsworth zájem dál hrát tuhle roli? Ano, je zatím nejvýraznější v jeho kariéře, ale objevuje se v ní už téměř deset let a to může člověka unavit. 

To ale očividně není případ Chrise:

"Zbláznili jste se? Nechystám se do důchodu, tečka (smích). Na to je Thor příliš mladý. Je mi teprve 1 500 let! Tohle rozhodně není film, který by byl rozloučením s touhle značkou. Alespoň v to doufám. Poté, co jsem četl scénář, můžu říct, že jsem velmi nadšen. Určitě v téhle produkci bude hodně lásky a spousta blesků (smích). Jsem rád, že po tom všem, co se odehrálo v Avengers: Endgame jsem stále součástí marvelovského universa a můžeme pokračovat v příběhu Thora. Samozřejmě vám nemohu prozradit nic o příběhu, ale abych ukojil vaši zvědavost, řeknu, že jsem se u čtení scénáře bavil mnohem víc, než v případě Thor: Ragnarok a to už něco znamená, protože ten film je skvělý."

Jak to tak vypadá, tak Thor v podání Chrise tu s námi ještě nějaký ten pátek pobude a to je bezesporu dobrá zpráva pro množství fandů z celého světa. Patříte k nim?

Zdroj: Elle Man/The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat