Justice League: Všechno je jinak, pro Snyderovu verzi vzniknou nové záběry, stát budou pořádný balík

 


Warner Bros. zřejmě couvlo. 

Původní informace byly takové, že v případě Snyderovy verze Justice League, kterou příští rok nabídne streamovací služba HBO Max, Warner Bros. nedovolí natočení nových záběrů s tím, že tvůrci mohou použít jen ty, které už vznikly. Plus se mluvilo o tom, že náklady na novou verzi Justice League se vyšplhají na 30 až 40 milionů. 

Ale nakonec se zdá, že tomu bude jinak, příští měsíc by měly začít dotáčky a celkové náklady na Justice League: The Snyder Cut zřejmě překonají 70 milionů dolarů. Zack Snyder má tak šanci pořádně se předvést a ukázat, že jeho vize je skutečně tak dobrá, jak fandové doufají. 

Pokud totiž nebude ani tahle podoba Justice League povedená, tak se ukáže, že Joss Whedon nebyl tím, kdo nese hlavní vinu na nedotaženosti filmu z roku 2017.

Podle všeho Warner Bros. (kterému patří i HBO Max) nakonec usoudilo, že Snyderův sestřih Justice League bude velkým tahákem na předplatitele a rozhodlo se tak tvůrcům poskytnout možnost natočit nové scény a nabídlo jim dostatečné zdroje, aby mohli realizovat svou představu o Justice League. Jak bylo řečeno, uvidíme ji v příštím roce a to jak v podobě celovečerního filmu, tak jako čtyřdílnou minisérie.

Zdroj: TheWrap, Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat