Jedna z poslední věcí, kterou udělal Chadwick Boseman? Splnil přání nemocnému dítěti


 A skvělý obrázek od marvelovského umělce, jako pocta předčasně zemřelému herci.

V pátek 28. 8. 2020 prohrál Chadwick Boseman svůj čtyřletý boj s rakovinou. A pro spoustu lidí to byl samozřejmě velký šok. Nejen, že nebylo veřejně známo, že je Chadwick nemocný, ale také byl mladý, bylo mu pouhých 43 let.

SOUVISEJÍCÍ: REAKCE NEJEN KOLEGŮ NA PŘEDČASNOU SMRT CHADWICKA BOSEMANA

Po jeho odchodu se spousta jeho kolegů vyjádřila v tom smyslu, jak obětavý a hodný člověk to byl a pokud vám nestačí jejich slova, tak je tu další důkaz o jeho dobrosrdečnosti. Vyšlo najevo, že jedna z posledních věcí, které před svou smrtí udělal, bylo natočení vzkazu a zaslání balíčků s hračkami pro jedno z vážně nemocných dětí, kterým nadace Make-A-Wish Foundation plní jejich přání.

Jeden ze šéfů Marvelu Nate Moore prozradil:

"Bylo to během karantény a společně [s Chadwickem] jsme pracovali na tom, abychom natočili vzkaz od T'Chally pro malého chlapce a sehnali mu zásilku s hračkami - což nebyl snadný úkol, když vám nebylo dovoleno opustit vaše domovy nebo jít do kanceláře. Ale Chad vymyslel, jak to zvládnout, protože mu na tom opravdu záleželo, a když se nad tím zpětně zamyslím, tak to pro něj bylo i velmi osobní."

Moore se také podělil o poslední zprávu, ve které Chadwick píše, že to pro nemocné lidi prostě musejí udělat, protože to potřebují, potřebují momenty radosti a pokud je možné zlepšit jejich život, pak to Chadwick chtěl udělat.

Nicméně Nate dodal, že to herec nedělal proto, protože byl sám nemocný, ale proto, že takový prostě byl, chtěl pomáhat ostatním. 

Na počest Chadwicka pak šéf marvelovského vizuálního oddělení Ryan Meinerding zveřejnil nádhernou kresbu.tv

Zdroj: Ryan Meinerding


Zdroj: People, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat