Brie Larson se zřejmě ucházela o roli Black Widow a Wonder Woman 1984 by mohla mít zpoždění

 


Komiksové střípky.

V poslední době se představitelka marvelovské Captain Marvel Brie Larson rozpovídala o tom, že se v minulosti ucházela o role v hromadě filmů ze série Hvězdné války a aktuálně dodala, že se snažila zahrát si také v marvelovských projektech Thor (2011) a Iron Man 2 (2010).

Herečka neprozradila, o které postavy se ucházela a v případě Thora je na výběr z více možností (Jane, Darcy nebo třeba Sif), ale u Iron Mana 2 to byla pravděpodobně Black Widow. Ve druhém Iron Manovi nebyla žádná další výrazná nová ženská role. Jak ale víme, ani jedno nevyšlo a Brie nakonec ztvárnila úplně jinou marvelovskou postavu a to Captain Marvel, která se v budoucnu dočká dalšího sólového filmu

Wonder Woman 1984 později?

Další očekávanou ženskou komiksovkou je Wonder Woman 1984. Ta už se dočkala přesunu premiéry z 13. 12. 2019 na 1. 11. 2019, poté na 5. 6. 2020 a kvůli covid-19 pak na 2. 10. 2020, ale asi vás nepřekvapí, že ani to není úplně jisté s ohledem na komplikovanou situaci s pandemií. Jedna ze šéfek WarnerMedia Studios Ann Sarnoff poznamenala, že Wonder Woman 1984 by měla být uvedena v kinech, neměla by mít premiéru na streamovacích službách, ale ve hře je možnost, že bude datum premiéry opět přesunuto. Na kdy, to zatím není jasné, ale těžko si představit, že se do 2. 10. covid-19 "uklidní."

Zdroj: The Direct, THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat