Doctor Strange 2: Drb týdne, ve filmu se prý objeví Tom Cruise jako Iron Man

Je pravda, že se o něm do téhle role uvažovalo.

Nedávno se objevily zprávy, že by se ve filmu Flash (premiéra 2. 6. 2022) měli fandové dočkat hromady nečekaných cameo rolí, včetně Nicolase Cage v roli Supermana (Cage ho měl ztvárnit v nerealizovaném filmu). Ale jak se zdá, Marvel se nechce držet zpátky, pokud jde o nečekané role. 

SOUVISEJÍCÍ: V SÓLOVCE FLASHE PRÝ UVIDÍME GEORGE CLOONEYHO A VALA KILMERA V ROLÍCH BATMANŮ A NICOLASE CAGE JAKO SUPERMANA

Alespoň to tvrdí server The Direct, který přišel se zprávou, že Marvel chce mít ve druhém dílu Doctora Strange také hromadu překvapivých návštěv a asi tou nejvíce zajímavou by měl být Tom Cruise v roli Iron Mana. Celé jméno druhého Doctora Strange zní Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022), což odkazuje na takzvaný multivesmír, kdy existuje hromada alternativních vesmírů, ve kterých se objevují známé postavy v trošku odlišných verzích. Tím pádem zřejmě budou představeni hrdinové a záporáci, kteří nám nejsou cizí, ale tentokrát je uvidíme jinak, než jsme zvyklí. 

A ano, Tom Cruise jako Tony Stark/Iron Man na první pohled zní hodně divoce, ale faktem je, že byl tenhle herec původně pro tuhle roli zvažován, ovšem nakonec byl obsazen Robert Downey Jr., takže svým způsobem není tenhle nápad bleskem z čistého nebe.

Nicméně, Marvel, ani Disney nic takového zatím nepotvrdily, takže to v současné chvíli je spíše spekulace, ovšem už teď se ví, že druhý Doctor Strange bude v mnoha ohledech pořádná "divočina", takže byť účast Toma Cruise zní velmi zběsile, není to vysloveně nereálná věc.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat