Constantine se vrací, dostane vlastní seriál a kromě něj i supermocná kouzelnice Zatanna


Nabídne je streamovací služba HBO Max.

Už roky se chystá hraný film Justice League Dark, který se bude věnovat týmu zvláštních postav z universa DC, například Johnu Constantineovi, kouzelnici Zatanně nebo Swamp Thing. Jak ale víme, zatím jsme se hrané filmové verze nedočkali. 

Nicméně, někteří členové Justice League Dark (včetně výše zmíněných) se objevily v animovaných projektech, hraných seriálech, Swamp Thing a Constantine dokonce ve vlastních sériích (Constantine navíc dostal hraný film), i když obě byly bohužel zrušeny. Nicméně, streamovací služba HBO Max, která přebrala od ne zrovna úspěšné streamovací služby DC Universe její projekty, nabídne také seriály Johna Constantinea a Zatanny. 

Není zatím jasné, jestli půjde o jejich společný projekt a nebo uvidíme dva sólové seriály, ale i tak je to skvělá zpráva, protože obě postavy mají velký potenciál, který snad HBO Max využije. 

Aktuálně nejsou o projektech známy žádné detaily, včetně toho, kdo by se měl ujmout hlavních rolí, ale dá se tušit, že to asi nebudou herci, kteří představovali tyhle postavy v minulosti, protože HBO Max bude pravděpodobně chtít začít "s čistým štítem".

Zdroj: THR, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat