Chris Evans údajně omylem zveřejnil fotky svého penisu, fandové žádají, abyste je nehledali a nesdíleli

Sympatický herec zřejmě odhalil víc, než chtěl.

Stává se to poměrně často. Řeč je o tom, že se na veřejnosti objeví nahé fotky nebo erotické video některé celebrity. 

A teď se to bohužel zřejmě přihodilo i Chrisu Evansovi, tedy představiteli marvelovského Kapitána Ameriky. Ovšem, je to možná jeho vina, nedošlo k tomu tak, že by se mu někdo naboural do jeho cloudového účtu nebo do telefonu, na instagramovém účtu herce se ve stories objevily snímky penisu a předpokládá se, že je zveřejnil sám herec a to omylem. 

Není samozřejmě úplně jisté, že na snímcích je Chrisova mužská chlouba, je tu pár jiných vysvětlení, ale nejpravděpodobněji zní právě to, že herec zveřejnil fotografie omylem.

To nepřekvapivě vyvolalo velký poprask, ale fandové Evanse (kterých není málo, počítají se na miliony) žádají, aby lidé fotografie nehledali (z oficiální účtu samozřejmě byly bleskově staženy) a nesdíleli je. 

Je to pěkná výzva, která žádá respektování soukromí Chrise (ten je znám tím, že není úplným milovníkem velké pozornosti), ale těžko si představit, že ji lidé budou respektovat a nebudou chtít zjistit, zda má Chris kromě fajnového amerického zadku také fajnový americký předek.

Zdroj: CB, 20th Century Fox (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat