Batman a Superman zachraňují svět, Catwoman bojuje proti nebezpečné kosmetice, Halle Berry přiznala, že byla z filmu také zklamaná


Příběh se jí nelíbil, ale upozornila, že do toho nemohla příliš mluvit.

Komiksovka Catwoman z roku 2004 patří podle některých k nejhorším projektům z tohoto žánru vůbec. Kritika se na něj snesl kvůli spoustě věcí, ať už šlo o podstatné aspekty jako příběh nebo drobnosti jako kostým. 

Jedním z mála kladů byla Halle Berry v hlavní roli, která se snažila, ale scénář jí nedal zrovna prostor předvést svůj herecký talent (spíše se sázelo na to, že Halle odhalí co nejvíc holé kůže). A spokojená s dějem nebyla ani Halle, která přiznala:

"Na příběhu něco nehrálo. Pamatuji si, že jsem namítala: 'Proč Catwoman nemůže zachránit svět jako to dělají Batman nebo Superman? Proč pouze zachraňuje ženy před krémem, který jim způsobuje praskliny na obličeji? Ale já byla pouze najatá herečka. Nebyla jsem režisérkou. Mé slovo nemělo velkou váhu."

Je pochopitelné, že byla Halle zklamaná z toho, že její hrdinka bojuje proti záporačce, která vysílá do světa nebezpečnou kosmetiku. Je sice pravda, že v komiksech Catwoman není tím, kdo obvykle zachraňuje celé lidstvo, ale i tak by si zasloužila důstojnější dějovou zápletku. A je tak pochopitelné, že se Berry (bohužel bez úspěchu) ohradila.

 

Zdroj: Variety, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat