Závěr Agents of S.H.I.E.L.D. obsahoval velký odkaz na Avengers: Infinity War a Endgame, ale byl vystřižen

 

O co šlo?

V minulosti se zábavný marvelovský seriál Agents of S.H.I.E.L.D. výrazně propojoval s filmy, ale postupem času bylo odkazů méně a méně, nicméně dál platí, že jsou Agenti součástí Marvelovského filmového universa a samozřejmě tak vyvstala otázka, jaký dopad mělo na hlavní postavy Thanosovo lusknutí prstu, které změnil půlku živoucích tvorů v prach.

Jedinou známou možností, jak ho přežít, bylo pohybovat se po takzvaném Quantum Realm a právě toho jsme se v seriálu měli dočkat. Potvrdil to jeden z hlavních tvůrců Jed Whedon:

"Nějaké věci týkající se cestování v čase, které udělali v 'Endgame' naznačovaly, že existují odlišné časové linie, kde se odehrávají jiná dobrodružství. My jsme respektovali tohle pravidla multivesmíru. Jediný způsob, jak někdo mohl přežít Thanosovo lusknutí prsty ve filmech bylo vydat se do Quantum Realm a původně jsme plánovali to zmínit, protože jsme použili Quantum Realm pro pohyb mezi časovými liniemi, ale kvůli [nedostatku] času to bylo vystřiženo."

Pokud jde o Quantum Realm, tak bylo jen zběžně zmíněno a viděli jsme ho na pár vteřin, ale nebyla věnována pozornost tomu, jak je možné, že lusknutí prsty nikoho z Agentů nepoznamenalo a je to trochu škoda, bylo by fajn, pokud by filmy a seriály byly víc propojeny, ale ať tak nebo tak, tvůrci mohou být na seriál Agents of S.H.I.E.L.D. pyšní, i když párkrát zaškobrtli, tak nabídli hodně zábavných sedm řad.

Zdroj: The New York Times, ABC (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat