Lovci duchů: Zveřejněno datum premiéry konce seriálu a jeho hvězda míří do krvavé komiksovky The Boys

 

Pár zajímavostí pro fandy Supernatural.

Pokud by šlo vše podle plánu, patnáctá a současně závěrečná řada kultovního seriálu Lovci duchů/Supernatural měla skončit před pár měsíci, ale propukla pademie covid-19 a závěru seriálu jsme se tak zatím nedočkali a nebylo jasné, kdy k tomu dojde. 

Stanice The CW ale konečně zveřejnila svůj vysílací plán a tak už konečně víme, že se Supernatural vrátí 8. 10. 2020 s tím, že finální dvojepizoda bude odvysílána 19. 11. 2020. Těsně předtím ale bude nabídnut ještě speciál Supernatural: The Long Way Home.

Mimochodem, hlavní hvězdy seriálu a to Jared Padelecki a Jensen Ackles se o práci bát nemusí. Už delší dobu víme, že Jared bude hvězdou nové verze seriálu Walker, Texas Ranger a aktuálně bylo oznámeno také to, že Jensen si zahraje postavu Soldier Boye ve třetí řadě drsného komiksového seriálu The Boys (jeho druhá řada bude mít premiéru 4. 9. 2020, kdy ta třetí, to se ještě neví).

Pokud jde o Soldier Boye, tak ten se inspiroval u Kapitán Ameriky (má i podobné schopnosti), ale jak už to tak v komiksech The Boys bývá, jde o trošku "ujetou" variaci na tohoto hrdinu. Soldier Boy je sice extrémně patriotistický a svým způsobem čestný, ale také je lehce ovladatelný, naivní a v určitých momentech se ukázalo, že je prostě srab.


Zdroj: Deadline, The CW (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat