Prci, prci, prcičky 9: Kluci už si užili dost, teď chtějí o panenství přijít holky. A moc zábavně to nevypadá

 Tady je trailer.

Upřímně, už jsem vlastně ztratil pojem o tom, kolik dílů a spin-offů má série Prci, prci, prcičky, ale díky nové upoutávce na devátý díl mi to bylo připomenuto. Další přírůstek do série nese jméno American Pie Presents: Girls' Rules, poputuje rovnou na fyzické nosiče a na streamovací služby a očividně vsadí na trochu jiný přístup, než předchozí filmy. Tentokrát budou v centru dění extrémně sexuchtivé holky.

To asi v rámci boje o rovnou pohlaví není překvapením, přece jen, pánové se snažili užít si divokého sexu už v osmi filmech a nic proti tomu, když dostanou prostor i slečny, ale zatím to nevypadá, že by jejich eskapády měly být extra zábavné. 

Výprava filmu nebije do očí svou laciností, ale příběhově to asi nebude žádná sláva, i když u pár vtípků se objeví úsměv na tváři. Ale není to moc časté. Kromě toho se zdá, že půjde o první film Prci, prci, prcičky, kde nebude k vidění Eugene Levy, což je velmi nemilé.

Mimochodem, pokud chcete vidět film, který docela slušně pobaví a po sexu tam hodně touží ženské hrdiny, tak bych spíše volil Šprtky to chtěj taky (2019).

V USA bude mít devátý díl Prci, prci, prcičky premiéru 6. 10. 2020, česká premiéra zatím oznámena nebyla.


Zdroj: Universal Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat