Hra o trůny: Petice za přetočení poslední řady? Měl jsem chuť na ni přispět, zavtipkoval představitel Jamie Lannistera

 

Nikolaj Coster-Waldau promluvil o kontroverzní finální řadě fantasy hitovky.

Poslední řady Hry o trůny nedopadla zrovna skvěle. Alespoň si to myslí množství novinářů a diváků. Ti dokonce spustili petici, která žádala přetočení finální řady jinak oblíbeného seriálu. Co si o takovém nápadu myslí Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister)?

"Nesledoval jsem to [diskuse kolem přetočení poslední řady]. Ale samozřejmě jsem o tom slyšel. Věděl jsem o petici, která žádala nový konec, o čemž jsem si myslel, že je to k popukání. Skoro jsem chtěl na tuhle petici přispět... Myslím si, že každý má svůj názor. Fanouškovský svět mi přijde opravdu zajímavý. Každý chtěl něco konkrétního a odlišného od toho, co dostali. Je to kombinace toho, že si představujete [určitý] konec, ale také si myslí, že pokud jste oddaný fanda, bylo pro vás hodně k smutné, že to skončilo. Žili jste s tím osm řad. Stále existuje masivní komunita oddaná 'Hře o trůny.' Domnívám se, že tu byl skutečný strach z toho, že to končí. Muselo to ale skončit."

Upřímně řečeno, myslím si, že fandové by se s koncem smířili lépe, pokud by byl odveden precizněji. Osmá řada působila uspěchaně, nedotaženě a některé příběhové linky nebyly ukončeny zrovna skvěle, to je dle mého názoru hlavní důvod rozhořčenosti fandů. Ale třeba jim spraví náladu některý z několika chystaných prequelů, který bychom se měli v budoucnu dočkat.

Zdroj: Variety, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat