Hra o trůny: Finále zklamalo spoustu lidí a já jsem mezi nimi, přiznal představitel hlavy rodu Lannisterů

 Ani Charles Dance není úplně spokojen s tím, jak seriál skončil.

Přestože už uplynula slušná doba od konce Hry o trůny, stále je ještě dost lidí naštvaných s ohledem na (ne)kvalitu finální sérii. Dokonce vznikla petice, která žádala přetočení a nedávno představitel Jamieho Lannistera Nikolaj Coster-Waldau zavtipkoval, že by ji sám podpořil. Nyní se ozval představitel jeho seriálového otce Tywina Lannistera Charles Dance a chápe, že je dost diváků z finále rozčarovaných. On k nim totiž také patří:

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL JAMIEHO LANNISTERA ZAVTIPKOVAL O TOM, ŽE BY PODPOŘIL PŘETOČENÍ POSLEDNÍ ŘADY HRY O TRŮNY

"Viděl jsem to. Pokračoval jsem ve sledování seriálu i poté, co jsem byl zabit na záchodě. [Sledoval] jsem to proto, že jsem si prostě myslel, že jde o fantastický televizní seriál. Měl jsem velké štěstí, že jsem byl jeho součástí. Miloval jsem to; byly tam dějové linky, u kterých jsem chtěl zjistit, co se s určitými postavami stane! Vím, že finále plno lidí potěšilo. A plno lidí zklamalo a obávám se, že patřím do druhého tábora."

A pokud se podíváme do diskusí na internetu, tak to vypadá, že druhá skupina byla rozhodně větší (nebo minimálně hlasitější). Nicméně, žádné přetáčení se nechystá, ale pracuje se na několik prequelech k seriálu, které by zklamaným fandům mohly spravit náladu.

Zdroj: PopCulture, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat